Op voorraad
(6 beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€3,25
SKU:
175
UPC:
079994
Huidige voorraad:
€3,25

Vaak samen gekocht:

Hot Paper Lantern
(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

Hot Paper Lantern is net zo heet als een gewone Habanero, maar krijgt grotere vruchten die eerder rijp zijn. De plant is zeer productief. De pepers kleuren van groen naar helder rood. Ze zijn langwerpig en gerimpeld en worden ongeveer 7 tot 10 cm lang. Door zijn kortere groeiseizoen is deze peper zeer geschikt voor koelere klimaten.

Naam: Hot Paper Lantern

Soort: Capsicum Chinense

Details

Soort:
Capsicum Chinense
Scherpte:
Zeer heet
Gebruik:
Makkelijk
Regio:
Zuid-Amerika
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Rood
Bekende pepers:
-
Oogst:
-
Plantsoort:
Zaadvast
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
10
Scoville units:
150000 - 325000

 • 5

  Goede opbrengst, makkelijke peper

  Indien je ze gedurende 2 tot 3 maanden (tot mei) in een serre zet, worden de planten veel groter. Daarna kun je ze evengoed gewoon buiten planten in de volle grond of (beter) in grote potten. Hoe langer je de vruchten laat rijpen, hoe zoeter ze worden. Behoorlijke opbrengst; ook in halfschaduw. Een gemakkelijke plant die van warmte houdt, maar weinig eisen stelt. Aanrader!

 • 5

  Ideaal om mee te starten

  Zeer makkelijk te kweken peper met hoge opbrengst. Absoluut niet kieskeurig waar het wil staan: zon, schaduw in de serre of buiten, het werkt allemaal even goed. De peper zelf heeft geen super uitgesproken smaak maar is heerlijk om in schijfjes op te leggen in azijn en dat te eten bij taco's en zo.

 • 2

  Aardig

  Zeer hoge opbrengst; het plaatje hierboven klopt ongeveer wel. Valt in scherpte erg tegen, een stuk minder heet dan een habanero, en ook niet bijzonder smaakvol.

 • 5

  Sterke en makkelijke plant

  Van al mijn gezaaide en onder dezelfde omstandigheden opgegroeide soorten was dit de meest productieve en taaie plant. Ik zet hem dit jaar zeker weer. De vruchten zijn minder makkelijk te drogen maar kunnen perfect ingevroren worden om later in warme sauzen of gerechten verwerkt te worden. Een topper!

 • 5

  Stevig pepertje

  Vrij laat geplant, uitgeplant half april. Ondanks een ondiepe terrasbak, 20cm, goede vruchten vanaf eind september. Redelijk heet. Zowel rauw in een salade of tortilla, als in warme bereiding zeer lekker.

 • 5

  Goed

  Heb ze gepland in maart, en begon rijpe pepers te krijgen in September, ze zijn goed pikant en zijn goed om sauzen te maken.

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment
Voor alle peperliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief