Op voorraad
(2 beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€2,25
SKU:
633
UPC:
075465
Huidige voorraad:
€2,25

Vaak samen gekocht:

Tomatillo Purple
(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

Deze paarse Tomatillo is zoeter dan de groene types. Hij kan rechtstreeks van de plant gegeten worden. De zoetzure smaak maakt de tomatillo geliefd in vele Mexicaanse gerechten, zowel rauw als gekookt. Deze paarse Tomatillo voegt vaak een mooie kleur toe aan salsa’s, gazpacho’s en guacamole’s. De Tomatillo’s worden zo’n 2,5 - 5 cm in diameter. 70 dagen na het verpotten kan er geoogst worden.

Naam: Tomatillo Purple

Soort: Physalis Ixocarpa

Details

Soort:
-
Scherpte:
-
Gebruik:
-
Regio:
-
Zaadsoort:
-
Kleur:
-
Bekende pepers:
-
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
15
Scoville units:
-

  • 5

    Fantastische Plant

    Goede groeier, prachtige lampions en ja ze plakken een beetje, goed wassen dus. destijds speciaal naar deze op zoek omdat ik Slasa verde wilde maken, beetje erg veel nu, maar de saus was heerlijk. heb er een paar ingevroren, voor de saus is dat te doen, Dit jaar weer maar dan niet meer dan 2 plantjes :-)

  • 3

    Erg eh...bijzonder

    Je moet er van houden, vruchtjes groeien mooi in lampionnetjes en daardoor erg apart om te zien maar zijn vreselijk kleverig. De planten groeien als kool en worden enorm. Omdat dit de eerste keer was heb ik ze maar eens laten gaan. Leuk om eens gehad te hebben maar mijn voorkeur gaat toch uit naar echte tomaten. Alle gezaaide zaadjes waren ontkiemd wat veel zegt over de kwaliteit van de geleverde zaden.

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment
Voor alle peperliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief