Op voorraad
€3,50
SKU:
1019
UPC:
073869
Huidige voorraad:
€3,50

Vaak samen gekocht:

Himo Togarashi
(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

Himo Togarashi is een bijzondere chilipeper zonder scherpte, die diepgeworteld is in de traditionele Japanse keuken, die al eeuwenlang vooral prominent aanwezig is in de regio van de prefectuur Nara. Erkend als Yamato dento yasai, wat zich vertaalt naar "een speciale traditionele groente", heeft deze peper een gerespecteerde status in het Japanse culinaire erfgoed.

De naam 'Himo', afgeleid van het Japanse woord voor 'slierten', beschrijft treffend het uiterlijk van deze tot 15 cm lange pepers, die aan de plant bungelen en lijken op een cluster van touwtjes. Hoewel ze uitblinken in roerbakgerechten, zijn ze net zo lekker als ze vers van de plant worden gegeten.

Of ze nu worden gebruikt in salades, soepen, stoofschotels of welk ander gerecht dan ook, Himo Togarashi pepers geven een heerlijke zoetheid aan gerechten en versterken het smaakprofiel van elke culinaire creatie.

De planten groeien tot ongeveer een meter hoog en zijn erg productief, waardoor overvloedige oogsten van deze pepers kunnen worden verwacht.

Naam: Himo Togarashi

Soort: Capsicum Annuum

Details

Soort:
Capsicum Annuum
Scherpte:
Niet heet
Gebruik:
Chef's Choice
Regio:
Azië
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Rood
Bekende pepers:
-
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
10
Scoville Units:
0

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment
Voor alle peperliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief