Op voorraad
(2 beoordelingen) Een beoordeling schrijven
€2,25
Guindilla Amarilla
Guindilla Amarilla
SKU:
947
UPC:
023764
Huidige voorraad:
€2,25

Vaak samen gekocht:

Guindilla Amarilla
(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

De Guindilla Amarilla (Guindilla Yellow) peper kent zijn oorsprong in het Baskenland in Spanje. 'Guindilla' betekent 'chili' of 'hete peper' in het Spaans. Ze staan ook wel bekend onder de naam piparras als ze zijn ingemaakt. De plant heeft smalle, lange groen-gele pepers die naar dieprood verkleuren en 4 tot 10 centimeter lang kunnen worden. De smaak is mild, waardoor bijna iedereen deze peper kan eten. Dat maakt hem perfect om in te maken met bijvoorbeeld witte wijnazijn, geserveerd als tapas, met een kaasplankje bij de wijn, of bij een broodje shoarma. Ze worden meestal in de onrijpe groen-gele fase ingemaakt. Guindilla pepers zijn een van de meest populaire pepers in Spanje.

Naam: Guindilla Amarilla

Soort: Capsicum Annuum

Details

Soort:
Capsicum Annuum
Scherpte:
Mildheet
Gebruik:
Chef's Choice
Regio:
Europa
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Geel
Bekende pepers:
-
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
10
Scoville units:
1000 - 2000

  • 5

    Cadeautje

    De zaden zaten als een extra gift bij m'n bestelling. De zaden ontkiemden goed en groeiden uitbundig de propagator uit. Eind mei de planten in de kas in de volle grond gezet waarna een zomer lang een uitbundige productie. De smaakvolle milde pepers nog groen geplukt en voor eigen consumptie gebruikt en uitgedeeld aan vrienden en familie.

  • 5

    Veel pepers

    Mooie lange grillige pepers. Groeit snel en uniform. Planten zijn sterk. Na een storm weer rechtop gezet, ging gewoon door alsof er niets was gebeurd. Zeer grote opbrengst verwacht. Zaadjes waren bonus artikel van peperzaden.nl.

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment
Voor alle peperliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief