Op voorraad
€3,95
Bhut Jolokia Peach
Bhut Jolokia Peach
Bhut Jolokia Peach
SKU:
492
Huidige voorraad:
€3,95

Vaak samen gekocht:

Bhut Jolokia Peach
(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

De Bhut Jolokia was de heetste peper ter wereld. De Bhut Jolokia (of Naga Jolokia) stond in het Guinness Book of Records beschreven als heetste peper ter wereld en is liefst twee keer zo heet als de voorgaande “kampioen”, de Red Savina. Met Scoville Units van 800,000 ~ 1.001.300 is deze peper “nucleair” te noemen. Eén druppel extract van deze peper heeft één miljoen druppels water nodig om niet meer als scherp ervaren te worden. Hij is maar liefst 125 keer heter dan een Jalapeno! De peper komt uit het noordoosten van India, voornamelijk Assam, Nagaland en Manipur. De planten worden 45 tot 120 cm hoog en de pepers worden 5 tot 8,5 cm lang en zijn 2,5 tot 3 cm in doorsnee. Hij houdt van warmte en vochtigheid, maar met een beetje extra zorg en liefde doet hij het prima in een koeler klimaat. De kiemtijd is, net als bij de Habanero pepers, langer dan bij andere pepers. Wanhoop niet als u na drie weken nog niets ziet opkomen! De Bhut Jolokia heeft een lang groeiseizoen. Bij deze soort is het bekend dat sommige bloemen van de plant af kunnen vallen.

Bhut Jolokia Peach

Bhut Jolokia Peach is een natuurlijke variant van de normale Bhut Jolokia. De peper verkleurt van groen naar perzikkleur.

Pas op!  Deze peper en zijn zaden moeten met plastic handschoenen tegemoet getreden worden. Het gebruik is geheel voor eigen risico.

Soort: Capsicum Chinense

Naam: Bhut Jolokia Peach

Details

Soort:
Capsicum Chinense
Scherpte:
Super heet
Gebruik:
-
Regio:
Azië
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Perzik
Bekende pepers:
Bhut Jolokia
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
10
Scoville units:
800.000 - 1.001.300

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment
Voor alle peperliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief