Omschrijving
Thai Hot krijgt kleine smalle, maar erg hete chilipepers. Ze zijn een belangrijk onderdeel van de Aziatische keuken. Ze worden veel gebruikt voor het maken van sambal, maar worden ook in hun geheel verwerkt in gerechten. Vaak worden ze met andere kruiden vermalen tot een boemboe. Thai Hot is een compacte plant en ideaal om in potten te kweken. De groene (onrijpe) en rode (rijpe) pepers worden vaak tegelijkertijd geoogst en gemixed bij het bereiden van maaltijden. De rode pepers zijn zeer geschikt om te drogen en te vermalen.
Soort: Capsicum Annuum
Naam: Thai Hot
Details
Soort: |
Capsicum Annuum |
Scherpte: |
Heet |
Gebruik: |
Chef's Choice |
Regio: |
Azië |
Zaadsoort: |
Zaadvast |
Kleur: |
Rood |
Bekende pepers: |
- |
Oogst: |
- |
Plantsoort: |
- |
Per toepassing: |
- |
Aantal żaden: |
10 |
Scoville Units: |
50000 - 100000 |