Op voorraad
(1 beoordeling) Een beoordeling schrijven
€3,25
Naga Morich
Naga Morich
SKU:
206
UPC:
043859
Huidige voorraad:
€3,25

Vaak samen gekocht:

Naga Morich
(Incl. BTW)
(Excl. BTW)

Omschrijving

Naga Morich is een van de heetste pepers ter wereld! Met Scoville Units van over de 1.000.000 is deze peper “nucleair” te noemen. Er zijn zelfs 1.598.227 Scoville units gemeten in Naga Morich pepers! Dat is wel vier keer zo heet als de voormalige nr. 1 van de wereld, de Habanero Red Savina. Naga Morich betekent 'slangen chili'. Dit is een verwijzing naar de enorme scherpte van deze chili, die doet denken aan slangengif. Eén druppel extract van deze peper heeft meer dan één miljoen druppels water nodig om niet meer als scherp ervaren te worden. De Naga Morich en zijn neef de Bhut Jolokia uit India zijn nauw verwant. De pepers verkleuren van groen naar geeloranje en worden uiteindelijk rood. Na het verpotten duurt het ongeveer 120 dagen alvorens de pepers rijp zijn. De plant wordt ongeveer 1 meter hoog.

Pas op! Dit is een extreem hete peper. Het is raadzaam om deze peper en zijn zaden met plastic handschoenen tegemoet te treden.

Soort: Capsicum Chinense

Naam: Naga Morich

Details

Soort:
Capsicum Chinense
Scherpte:
Super heet
Gebruik:
-
Regio:
Azië
Zaadsoort:
Zaadvast
Kleur:
Rood
Bekende pepers:
-
Oogst:
-
Plantsoort:
-
Per toepassing:
-
Aantal zaden:
10
Scoville units:
1000000

  • 5

    Productive and potent

    I've tried a few varieties and this one never fails to please. Good germination (in March under cover), excellent yield (in SW France planting out in May). Superb flavour with floral tones once cooked and as long as the dilution is correct (prefer 1mg of this to 3mg of Habanero for example). Compares very well with Carolina Reaper and easier to grow. Dries well, my friends in Scotland love to get them for Christmas!!

Snelle verzending
Voor 17.00 uur besteld, vandaag verstuurd.

Groot assortiment
Voor alle peperliefhebbers een ruime keuze.

Kwaliteit is belangrijk
100% tevredenheidsgarantie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief